image1 image2 image3 image4 image5
Noticias

BLOG PENTAGRAMA:

Información sobre la Asociación y sobre aspectos relacionados con la Salud Mental."L' ESCOLA DE DANSA DE L' ELIANA COL.LABORA NOVAMENT AMB PENTAGRAMA"

(23/12/2016)

PENTAGRAMA va confeccionar més de 130 fermalls artesanals per al Festival de Nadal de l' Escola de Dansa de L' Eliana.
En acabar el Festival els participants van ser obsequiats amb el detall solidari elaborat per la nostra Entitat.

Volem agrair a l' Ajuntament de l' Eliana, a l'Associació de Clubs Esportius i en especial a l' Escola de Dansa d' aquest municipi, el haver pensat en nosaltres novament per a realitzar aquest treball i contribuir així a la recuperació i intregració socio - laboral del nostre col.lectiu.
Aquests tipus de col.laboracions solidàries son molt importants pel seu gran valor terapèutic.

Moltíssimes gracies de part de tot PENTAGRAMA!!

 

 

 
"PENTAGRAMA ASSISTEIX A LA JORNADA DE PORTES OBERTES DE SALUT MENTAL DEL DEPARTAMENT ARNAU DE VILANOVA-LLIRIA"

(20/06/2016)

Aquest mati PENTAGRAMA ha participat en la Jornada de Salut Mental que l' Hospital de Llíria junt amb l' Ajuntament de Llíria han organitzat. A més també han participat en l' event el col.lectiu de Salut Mental de Paterna i de Burjassot.

Al hall del hospital ha tingut lloc una exposició de manualitats i mercadet on la gent podia adquirir els nostres productes artesanals, i ens consta que sou molts els que heu volgut col.laborar, així que moltes gràcies!
Després hem pogut vore una divertidissima adaptació teatral lliure de l' obra "Romeo y Julieta" que ha sigut representada per treballadors del propi departament de Salut Mental de l' hospital.

Tot açò amenitzat amb música en directe.
S'ho hem passat d' allò més bé!
Jornades com aquestes deurien de dur-se a terme més a menut.
Fins la pròxima!

 

 

 
"PARTIT AMISTOS DE WATERPOLO ADAPTAT ENTRE EL C. OCUPACIONAL I PENTAGRAMA"

(17/12/2016)

Ahir novament varem disfrutar d'un nou partit entre ambos col.lectius, amb un ambient molt nadalenc.
Els dos equips ens varen fer gaudir moltissim i varen demostrar una volta més , la gran valua i capacitat que aquestes persones també tenen dins del món de l' esport.
Esperem que algun dia eixa capacitat siga reconeguda i poguem gaudir d' aquestes modalitats esportives.
Mentres ens quedem amb els moments tan emocionants que ahir varem viure amb un partit on els dos equips varen jugar com autentics professionals.
Agrair novament a Be One el deixar-nos realitzar aquest encontre, a Mónica Soler i M.Carmen Alcocer el fer-ho possible, a Fernando Montero la seua gran llavor i implicació amb aquestos col.lectius i a tots els que ahir vareu estar ahí acompanyant-nos.
Fins la pròxima!


 
"PENTAGRAMA ASSISTEIX AL FESTIVAL DE CORS ESCOLARS"

(15/12/16)

Ahir pel mati tingue lloc el XIV Festival de Cors Escolars "Cantem al Nadal" organitzat per l' Ajuntament de Llíria i PENTAGRAMA va ser convidat a assitir com a expectador d' aquest meravellos acte.
Va tindre lloc al Teatre de la Unió musical amb més de 400 escolars (Col.legi Unió Musical, Frco. Llopis, Santa Ana, San Vicent i San Miquel) que ens van deleitar amb les seues veus, junt al Centre Ocupacional que també van participar.

Al finalitzar l' acte l' organització ens va llançar un gran repte...el que PENTAGRAMA participara el proper any cantant!
Així, que ens queda un dur treball per davant per poder fer una actuació en condicions.

Gràcies per la oportunitat, serà segur una experiència meravellosa el compartir amb els més menuts l' art de cantar.

 

 

 
"L' ASSOCIACIO DE L' ESCOLA D' ADULTS DE LLIRIA COL.LABORA AMB PENTAGRAMA"


(05/12/16)

PENTAGRAMA ha confeccionat uns 150 clauers artesanals com a detall solidari per a la associació de l' Escola d' Adults de Llíria.
Volem agrair-li enormement a aquesta associació el haver pensat en nosaltres per a realitzar aquest treball i contribuir així a la recuperació i intregració socio - laboral del nostre col.lectiu.
Aquests tipus de col.laboracions solidàries son també molt importants pel seu gran valor terapèutic.

Moltíssimes gracies de part de tot PENTAGRAMA!!

 

 

 
"PENTAGRAMA ENTREVISTA AL ALCALDE DE LLIRIA"

(03/12/16)

El Taller Pentagrama de Llíria continua treballant, com a referent, per la inclusió. El Alcalde, Manolo Civera, va ser entrevistat en el programa de ràdio realitzat pels membres del taller.

El Taller Pentagrama de Llíria continúa trabajando, como referente, por la inclusión. El Alcalde, Manolo Civera, fue entrevistado en el programa de radio realizado por los miembros del taller.


 
"MERCADET SOLIDARI DE PLANTES DE NADAL I BESC"


(01/12/2016)

Avui, novament, PENTAGRAMA ha realitzat el seu tradicional mercadet solidàri de Plantes nadalenques amb la novetat enguany del "Besc de la sort".
I com no, la resposta de tots els ciutadans ha sigut impressionant!!

En meyns de 3 hores més de 800 articles entre Plantes i Bescs han sigut adquirits per tots vosaltres.
La qual cosa ens fa veure que sou moltes les persones que esteu ahí donant-mos el vostre suport i la vostra solidaritat.
Gràcies de tot cor per fer-nos saber que la Salut Mental vos importa i molt!

 

 

 
"PENTAGRAMA PARTICIPA EN LA JORNADA DE FORMACIO QUE LA MANCOMUNITAT CAMP DE TURIA HA ORGANITZAT PER A L' AMBIT DE LA SALUT MENTAL"


(30/11/2106)

Aquest mati em participat en la Jornada formativa que la Mancomunitat Camp de Túria ha organitzat per poder aconseguir que la Salut Mental es vaja coordinat cada volta millor, i oferint aixi una major atenció a la persona necessitada.
En aquesta Jornada el Programa de Recuperació Psicosocial de l' Ajuntament de Llíria, Pentagrama, del que també formem part i a més compartim nom, ha sigut elegit com a model de Programa de Suport Social en atenció comunitaria a persones amb malaltia mental.

Per a nosaltres ha sigut tot un orgull que hagen vist en PENTAGRAMA un model a seguir. Nosaltres som conscients de la necessitat de que recursos com aquestos siguen instaurats en altres municipis pel seu caracter preventiu i integrador, podent ajudar així a més gent.
Ha sigut un plaer compartir amb tots els presents la nostra experiència.

I moltes gràcies a Lola Celda, Presidenta de la Mancomunitat per haber comptat amb nosaltres per aquesta Jornada.

 

 

 
"EL NADAL JA ARRIBAT A PENTAGRAMA EN FORMA DE PLANTA"


( 30/11/2016)

Tot preparat per a demà celebrar el nostre tradicional mercadet solidàri de plantes de nadal.
No te'l pots pedre! Acostat a qualsevol dels 2 punts de venta (Centre de Salut i Plaça de partidors). Les nostres plantes nadalequens i el visc de la sort t' esperen!

 

 

 

 

 
<< Inicio < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Siguiente > Fin >>

Página 3 de 10

 

arterapeuta.jpgarteval.jpgasociaciones-clubes-deportivos-eliana.jpgasun-oliver.jpgbe-one.jpgcaixa-popular.jpgescuela-danza-la-eliana.jpgfederacio-comer-liria.jpgformula-juanvi-automocion.jpgloog-vector-ajuntament-de-lliria.jpgmancomunitat-camp-del-turia.jpgmusicos-sin-fronteras.jpgwinsor-newton.jpg