image1 image2 image3 image4 image5
Noticias

BLOG PENTAGRAMA:

Información sobre la Asociación y sobre aspectos relacionados con la Salud Mental."PENTAGRAMA REB LA VISITA D´UNES JOVES PEREGRINES PARTICIPANTS EN LA TROBADA DE TAIZÉ"

30/12/2015

Aquest mati ens han visitat tres joves franceses que hi participen en la trobada que la comunitat ecuménica de Taizé ha organitzat en Valencia en aquestos dies.

Les persones que participen en aquest event ho fan per trobar-se amb milions de jovens adults de tota Europa amb l' intenció d' orar, compartir experiéncies i suscitar l' esperança.
Precisament eixa ha sigut el motiu de la visita a PENTAGRAMA, el que ens consideren un lloc d' esperança i d' ajuda a les persones que més ho necessiten, en el nostre cas al col.lectiu de Salud Mental.

Moltes gracies per la visita!!

 

 

 
"PENTAGRAMA OBSEQUIA ALS SEUS COL.LABORADORS AMB UN DETALL NADALENC ARTESANAL"

29/12/2015

Un any més PENTAGRAMA vol agrair a tots els seus col.laboradors el seu recolçament i donatiu anual. I per això hem elaborat un naixement artesanal per obsequiar-los tota eixa solidaritat que tenen amb nosaltres. I gracies a la qual podem seguir fent moltes de les activitats rehabilitadores que son tan necessaries per als nostres usuaris.

Ens consta que vos a agradat molt el detallet, que el trobeu molt bonic i original i que més d'una ja el té penjat a l' arbre!!

Moltes gracies per seguir ahí un any més. Una forta abraçada de tots els que formem PENTAGRAMA.

 

 

 
"PENTAGRAMA REB LA VISITA D´UN GRUP DE PERSONES MAJORS DE SAVIA"

23/12/2015

Ahir pel mati, un grup de persones majors de la Residencia SAVIA ens van visitar amb motiu d' aquestes festes per cantar-nos una nadala i poder gaudir aixi una estona tots junts. Fou un intercavi de emocions molt boniques, on ens vam contar el que cada col.lectiu feia al seu centre i també ens van obsequiar amb un detall artesanal fet per ells.

Segur repetim experiència l' any que ve amics. Moltes gracies per la visita!

 

 

 

 
"PENTAGRAMA REALITZA EL SEU MERCADET NADALENC AMB L´AJUDA DEL PARE NOEL"

19/12/2015

Ahir pel mati tingue lloc en el Centre de Salut de Llíria l' event més tradicional de PENTAGRAMA, el Mercadet de Nadal.
Ja fa 6 anys que varem fer el nostre primer mercadet solidari i fou precisament per aquestes festes. Per això, hem volgut celebrar-ho d' una forma molt especial i hem convidat al propi Pare Noel a que vinguera a estar amb nosaltres.
Ha sigut tot un plaer poder ser participes de la il.lusió amb la que grans i sobretot menuts venien a la nostra paradeta a vore les nostres artesanies nadalenques i a poder parlar amb el Pare Noel. I després de replenar la seua carta i tirar-la a la bustia els donava una llepolia. Que contents se'n anaven!!!

Sabem que molts ens heu comunicat el vostre interés per poder adquirir un altre dia les nostres artesanies nadalenques però enguany per tema d' agenda ens va resultar un poc dificil poder repetir el mercadet altre dia ni al Centre de Salut, ni a la Plaça.

Gracies a tots els que ens heu acompanyat hui, ha sigut un plaer vore-vos gaudir tant i sobretot MOLTES GRACIES al Pare Noel per vindre a aquest event. L' any que bé segur torna a acompanyar-nos per a fer feliç a més gent!!

 

 
"PENTAGRAMA OBRI LA SEUA PROGRAMACIO NADALENCA AMB EL TRADICIONAL ESMORÇAR DE NADAL"

16/12/2015

Ahir pel mati, usuaris, familiars, voluntaris, col.laboradors de l' associació i profesionals junt amb la coordinadora de Serveis Socials i l' alcalde de l' Ajuntament de Llíria ens vam reunir amb motiu de les festes de nadal per fer balanç d' aquest any i donar pas aixi a la programació nadalenca.
Tots varem coincidir en que havia sigut un any molt positiu, per a la Salut Mental en general.
També es varem proposar nous objectius tots enfocats en una mateixa direcció: millorar la qualitat de vida de la persona amb malaltia mental i la dels seus familiars. Ja que el Programa que l' Ajuntament de Llíria oferta als seus ciutadans es molt pioner en materia rehabilitadora, ja que intenta que la persona afectada recupere al màxim les seues habilitats socials.
I es seguirà treballant per a que siga sent aixi.


 
"PENTAGRAMA VISITA L´ARBRE DELS DESITJOS DE CAIXA POPULAR"

El passat dimecres 8 de decembre PENTAGRAMA va visitar les instal.lacions de Caixa Popular de Llíria. La seua Directora Alicia Alfaro ens va convidar a participar en la confecció de l' arbre dels desitjos que aquest any han instal.lat en la seua oficina. Cadascú dels nostres usuaris van escriure en ell el seu desig per al proper any. Esperem que es complisquen tots!!!
Agrair a tot l' Equip d'aquesta oficina la consideració i el tracte que sempre en donen. Gracies amics!!!

 

 

 

 
"PENTAGRAMA REALITZA EL SEU TRADICIONAL MERCADET DE PLANTES DE NADAL"

Els dies 3 i 10 de decembre PENTAGRAMA va realitzar el seu tradicional mercadet de plantes nadalenques. I una volta més ha sigut tot un EXIT!!!
En aquest ocasió un total de 600 plantes han sigut adquirides x tots vosaltres i sols vos podem dir MIL GRACIES!!!
La vostra SOLIDARITAT es la nostra motivació diaria, i vos agraïm de tot cor el vostre recolçament.

També agrair a tots el voluntaris, col.laboradors, familiars i com no als usuaris de PENTAGRAMA el seu treball i dedicació a la hora de poder realitzar aquests mercadets.

 

 

 

 
"PENTAGRAMA COL.LABORA EN LA CREACIO D´UN SEMILLER FORESTAL"

PENTAGRAMA va col.laborar el passat dilluns 23 d' Octubre amb l' Ajuntament de Llíria en la realització d' un semiller forestal, per a les accions del Voluntariat Ambiental de Llíria relacionades amb la reforestació de las zones cremades en el terme pels incendis de 2012.
La activitat va consistir en la sembra en maceta de bellotes y semilles de pi. Aquest semiller forestal esta ubicat en una parcel.la del centre de Villa Ángels, on es mantindran les plantes fins que tinguen el creixement necessari per a trasplantar-se a la muntanya.

 

 

 
"PENTAGRAMA PARTICIPA EN LA XV FIRA DE FERROBOX"

Aquest diumenge 15 de novembre, PENTAGRAMA va ser convidada a participar en la XV Fira de Ferrobox i volem agrair enormement tant a les empreses de Julian Celda y Profesa de la cadena Ferrobox Ferreteries, com a la Junta de la Federació del comerç de Llíria, encapçalada pel seu President Jorge Navarro, l' oportunitat brindada a la nostra associació.
Per a nosaltres fou un plaer poder participar en aquest event que no sols ens va donar la possibilitat de fer més visible la malaltia sino que a més fou una activitat d' integració Social molt bona.
Moltes gràcies a totes aquelles persones que es varen passar pel nostre Stand tant a informar-se pel nostre treball, com per adquirir algu dels nostres productes.
I com no agrair a tota la familia Celda el com ens van tractar, amb quina qualitat humana i sempre atents al que poguerem necessitar, al igual que el President de la nostra Federació del Comerç.
Fou una Jornada meravellosa, moltes gràcies!!!


 

 
"MERCADET SOLIDARI I JORNADA DE SENSIBILITZACIO"

Com tot lo bo s' acaba, ahir tingue lloc l' últim acte de la setmana de la Salut Mental.
Amb el Mercadet solidàri i la Jornada de sensibilitació ficarem el punt i final a una setmana plena de bons moments.
I fou un acomiadament per tot lo alt. Més de 400 clauers solidaris es van distribuir entre la gent que es va acostar als 2 punts habilitats.
Moltes gràcies per tot el recolçament que sempre ens mostreu en aquestos actes.

Amb la divulgació i les activitats d' aquest any hem aconseguit fer un poc més visible la malaltia mental.
Esperem haber obert moltes ments amb aquesta setmana.
Comencem ja a preparar la seguent!!

 

 

 
<< Inicio < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Siguiente > Fin >>

Página 6 de 10

 

arterapeuta.jpgarteval.jpgasociaciones-clubes-deportivos-eliana.jpgasun-oliver.jpgbe-one.jpgcaixa-popular.jpgescuela-danza-la-eliana.jpgfederacio-comer-liria.jpgformula-juanvi-automocion.jpgloog-vector-ajuntament-de-lliria.jpgmancomunitat-camp-del-turia.jpgmusicos-sin-fronteras.jpgwinsor-newton.jpg