image1 image2 image3 image4 image5
Noticias

BLOG PENTAGRAMA:

Información sobre la Asociación y sobre aspectos relacionados con la Salud Mental.



"JORNADA DE PORTES OBERTES: COMPARTINT EXPERIÈNCIES"

El dimecres pel mati PENTAGRAMA va realitzar una jornada de portes obertes i vam gaudir d' un mati molt divertit amb totes aquelles persones que varen vindre a compartir amb nosaltres l' experiència.

Taller de cuina, de manualitas, taller artístic, inclos taller de "Photocall" foren algunes de les activitats a realitzar.
I com a tancament especial tinguerem l' a actuació del gran "Pepo pedorreta" que ens feu passar una estona plena de rialles amb el seu meravellos espectacle.
Sou passarem de categoria!!
Desde d'aci agrair a totes aquelles persones de l' associació que fereu possible aquesta jornada. Moltes gràcies!!


 

 

 
"EIXIDA CULTURAL A MORAIRA"

 

Continuant amb la Setmana, ahir dimarts ens anarem d'excursión a Moraira-Teulada. Sigue una jornada molt interessant; poderem visitar llocs molt bonics i a més realitzarem un taller de cerámica neolitica al mig de la platja.
Tots gaudirem molt de la experiencia.


 

 

 

 

 
"CINEFORUM"

"CINEFORUM AMB LA PEL.LICULA: BAJO LA MISMA ESTRELLA"

Hui comencem setmana amb la projecció de la pel.licula " bajo la misma estrella". Historia que ens parla de dos joves adolescents malalts de càncer que viuen una bonica relació d'amor, malgrat que no té un final massa feliç.
Hem gaudit i plorat amb aquesta pel.licula que ens envia un missatge clar i directe i es el d' intentar sempre complir el somnis que tenim encara que a voltes no siga gens fàcil.

 

 

 

 
"TORNEIG WATERPOLO ADAPTAT"

"TORNEIG DE WATERPOLO ADAPTAT"

Ahir, continuant amb les activitats de la SSM es celebra el "I Torneig de waterpolo adaptat" amb una assistencia de més de 80 persones.
Fou una jornada molt emocionant, on tan jugadors com espectadors poguerem gaudir de moments molt bons i de molta intensitat.
El que en un primer moment començà com algo ludic, poc a poc es va convertir en un competició de la bona.
Tots els equips varen donar el millor d' ells i el triomf va a estar molt renyit degut al alt nivell dels equips, encara que molts d'ells no havien participat mai en cap torneig.
A nivell terapeutic, tots els monitors varem coincidir que era una activitat molt bona per a aquestos col.lectius. I es precisament eixe, el motiu pel qual va tindre lloc aquest torneig.
El aconseguir pel temps que la discapacitat mental també tinga representació dins del mon de l' esport, al igual que pel temps ho ha aconseguit la discapacitat física. Seria una manera molt bona de motivar a aquest col.lectiu a practicar l' esport ja que podem garantir que els beneficis obtinguts dins del proces rehabilitador son molts.

Finalment el guanyador va ser l' Equip PENTAGRAMA, encara que l' Equip el PRAT i l' Equip RASCANYA no liu varen ficar gens facil.
També agrair la participació dels altres Equips:PODEM, Las SUERTES , SAR QUAVITAE i Associació Pentagrama que també varen fer grans partits.

Al acte varem assistir el president de la Federació de Comerç i la directora de Caixa Popular de Llíria, el quals col.laboravem al event i van ser els encarregats d' entregar els trofeus als guanyadors.

I per ultim agrair enormement a SERVIOCIO de Llíria el col.laborar amb nosaltres i deixar-nos realitzar aquest torneig en les seues instal.lacions, ja que sense dubte marcarà un precedent perquè es la primera volta que s' organitza una jornada d' aquest tipus, i a tot el seu personal que s' oferi a ajudar-nos i que ens varen tratar i cuidar de categoria, i en especial a Mónica e Iván que tan de recolçament ens han donat desde el principi.
Esperem poder repetir la experiècia el proper any.

Moltes gràcies a tots i desitgem aconseguir en un futur el nostre objectiu.

 

 

 
"INAUGURACIO SETMANA SALUT MENTAL 2015"

 

L´ 1 d' octubre tingue lloc la inauguració de la SSM per la Concejala de Benestar Social, Vallivana Murgui.
A més un familiar de l' associació va llegir un emotiu manifest a favor de la salut mental, s' inaugura l' Exposició fotogràfica

 

" Mirant amb altres ulls" i la Psicóloga Lidia Labios ens feu reflexionar amb una interessant conferència sobre les relacions entre les persones.
Per finalitzar, l' associació PENTAGRAMA ens deleita amb una picadeta feta per ells. Moltes gràcies a tots!!

 

 

 
"PENTAGRAMA ORGANITZA LA SETMANA DE LA SALUT MENTAL DE LLIRIA 2015"

"PENTAGRAMA ORGANITZA LA SETMANA DE LA SALUT MENTAL DE LLIRIA 2015"

Demà inaugurem la SSM 2015, amb molta il.lusió i ganes de poder-la gaudir al màxim. Un any més, hem organitzat aquesta Setmana gràcies a l' esforç de moltes persones, entitats i com no amb el recolçament de l' ajuntament de Llíria i de la Concejalia de Benestar social.

Però sobre tot agrair a totes les persones que formen part de PENTAGRAMA el grandisim treball que han fet i la seua implicació diaria, resultat de la qual es aquesta setmana.

Esperem que siguen moltes les persones que ens acompanyen durant aquests dies i que cada volta més la gent prenga consciencia d' aquesta malaltia que, encara que molt desconeguda també es molt comú. Més de 10 milions de persones en Espanya la pateixen, alguna per desgracia en silenci per por al rebuig social la qual cosa, dificulta el poder ser tractada com toca.

Ja es hora " D' obrir ments i de tancar estigmes", perquè la Salut Mental ens afecta a tots.

 

 

 
"PENTAGRAMA AMB L' APLEC CAMP DE TURIA"

Aquest mati, PENTAGRAMA ha tingut la sort de poder participar en la Trobada Soci- Cultural que "L' Aplec Camp de Turia" ha organitzat aquest any en Llíria per als dies 4 i 5 de setembre. Una trobada plena d' activitats i actuacions on tan grans com menuts s' ho poden passar d' allò més bé!

En aquesta ocasió a més de tindre la nostra paradeta de productes artesanals, també hem realitzat un taller de manualitats de foami, on tots els que volien podiem participar.

Moltes gràcies a totes les persones que ens heu visitat  i animat pel nostre treball i per la gran aceptació que una vegada més ens heu demostrat.

I sobre tot, agraïr enormement tant a tot l' equip que conformeu "l' Aplec Camp de Turia" i en especial a Eugenia el haver-nos brindat l' oportunitat de poder participar en aquest trobada. Feu una gran llavor, moltes gràcies de part de tot PENTAGRAMA.

Fins prompte!!

 

 

 
PENTAGRAMA PARTICIPA EN LA "NIT OBERTA"

Este pasado viernes 26 de junio se celebró una nueva edición de la "Nit Oberta" y PENTAGRAMA como miembro de la Federació del Comerç de Llíria también participó en ella.

Las principales vías comerciales del municipio se llenaron de actividad con los establecimientos que abrieron sus puertas hasta la medianoche y las tiendas y asociaciones que sacaron sus productos a la calle en las paradas de venta instaladas para la ocasión. Todo esto amenizado con música en vivo y animación.

Fue una noche muy agradable y lo pasamos muy bien.

Muchas gracias a todas las personas que visitasteis nuestra parada y a las que colaborasteis con nosotros.

 

 

 

 

 
"PENTAGRAMA VISITA EL TALLER DE EMPLEO CA PORCAR EDETA II DE LLÍRIA"

PENTAGRAMA visitó el pasado martes 12 de mayo las Instalaciones del Taller de Empleo Ca Porcar Edeta II y más en concreto, la "Instalación del Taller de Mantenimiento de Jardines y Zonas Verdes" supervisado por el profesional Antonio Catania.

El objetivo de nuestra visita era el poder adquirir nociones básicas de cómo producir plantas en un invernadero. De esta forma, podríamos luego aplicar estos conocimientos en nuestras instalaciones, donde pronto vamos a poder poner en marcha nuestro VIVERO SOLIDARIO.

Durante la mañana pudimos aprender diferentes técnicas y maneras de realizar este proceso de producción, tanto de manera teórica como práctica. Queremos agradecer tanto a Antonio Catania como a sus alumnos el exquisito trato que tuvieron con nosotros y lo bien que nos lo explicaron todo. Gracias Antonio por estos meses de colaboración en el que tanto nos has orientado y ayudado.

También agradecer al Director del Taller de Empleo Ca Porcar Edeta II, por hacer posible este visita y por las facilidades que en todo momento nos ha dado para poder realizar estos contactos.

 

 

 
"PENTAGRAMA REALIZA LA CAMPAÑA DEL DIA DE LA MADRE DE CAIXA POPULAR"

Ayer 30 de Abril CAIXA POPULAR sorprendió a todos sus clientes con un original detalle realizado por nuestra asociación PENTAGRAMA. En esta ocasión nos encargaron elaborar 3.000 Jabones artesanales, para ser regalados a sus clientes por el Día de la Madre en cada una de las oficinas que CAIXA POPULAR tiene en Valencia.

Con esta acción tan Solidaria, esperamos haber contribuido a hacer felices  a muchas mamis.

Muchas gracias a CAIXA POPULAR por darnos nuevamente la oportunidad de realizar esta campaña y en especial a Jose maría Company (Director del departamento de marketing), a Ana Cano (Departamento de Marketing) y a Alicia Alfaro (Directora de la Oficina de CAIXA POPULAR en Llíria) por confiar en nosotros. Es una suerte poder contar con Entidades tan solidarias y que se impliquen tanto en acciones tan importantes para la integración de personas con enfermedad mental. Sois un gran ejemplo. Muchisimas gracias de corazón.

 

 

 
<< Inicio < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Siguiente > Fin >>

Página 7 de 10

 

arterapeuta.jpgarteval.jpgasociaciones-clubes-deportivos-eliana.jpgasun-oliver.jpgbe-one.jpgcaixa-popular.jpgescuela-danza-la-eliana.jpgfederacio-comer-liria.jpgformula-juanvi-automocion.jpgloog-vector-ajuntament-de-lliria.jpgmancomunitat-camp-del-turia.jpgmusicos-sin-fronteras.jpgwinsor-newton.jpg