«II TROBADA DE COL.LABORADORS»

(25/01/2020)

Ahir va tindre lloc la «II Trobada de col.laboradors» de l’ associació PENTAGRAMA.
Una vesprada on tot l’ equip varem estar rodejats d’ un fum de bons amics i amigues, compartint tota mena d’ emocions, il.lusions i projectes. Amenitzats amb la bona música d’ alumnes de flauta del Conservatori de Música de Llíria, junt a la seua mestra Inma Fraile i l’ actuació musical del grup de PENTAGRAMA, baix la direcció del nostre company Mikel Aizpurúa.

Una jornada on també varen estar presents els testimonis de Eva Carpio (Guanyadora del Premis «Vàlua» 2019), Vallivana Murgui (Regidora d’ Igualtat i Polítiques Inclusives de l’ Ajuntament de Llíria), Rosalia Casse (Vicepresidenta de la Federació de Comerç de Llíria), Juani Gil (Cap d’ Estudis del CRA ALT CARRAIXET d’ Olocau) i Sonia Pache i Amor Andrés de ASPANION, associació de pares i mares de xiquets amb càncer la de Comunitat Valenciana. Amb ells varem dur a terme, el nostre Projecte Social «Conecta2», que ens permet conéixer cada any altra entitat, compartint amb ella experiències de vida i oferint-li la nostra ajuda. A més, PENTAGRAMA li va fer entrega d’un xec solidari, per valor de 300€, per contribuir al gran treball que estan realitzant.

La nota humorística, la va ficar el grup «Somriures», altre projecte que fiquem en marxa i amb el que intentarem millorar la qualitat de vida d’ aquelles persones, grans i menudes, que davant d’una situació difícil necessiten ficar-li unes rialles al seu dia a dia.

L’ acte va finalitzar amb el sorteig d’ unes bosses amb productes artesanals nostres i amb la lectura del poema de Mario Benedetti «No te rindas».

Una foto de familia amb tots els assistents, va ficar el punt final a aquesta nova jornada. (Més fotos a la secció d´actualitat: galeria fotogràfica 2020)

INFINITES GRÀCIES a totes les persones que vareu fer possible aquesta segona trobada i ja en ganes de que el proper any celebrem la tercera ❤

#Pentagrama
#Colaboració
#Familia

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Scroll al inicio