III TROBADA DE COL.LABORADORS PENTAGRAMA

📝Ahir va tindre lloc la _»III Trobada de col.laboradors»_ de l’ associació PENTAGRAMA.

🫂Una vesprada on tot l’ equip varem estar rodejats d’ un fum de bons amics i amigues, compartint tota mena d’ emocions, il.lusions i projectes.

🎶 Amenitzats amb la bona música del Cor Social de la Unió Musical de Llíria dirigits en aquesta ocasió per Andrea Carnota, d’ alumnes de flauta del Conservatori Professional de Música de Llíria, Bárbara Rioja i Rebeca Duchel junt a la seua mestra Inma Fraile i l’ actuació de Batukarang, el Cor Inclusiu de PENTAGRAMA, baix la direcció del nostre company Mikel Aizpurúa.

👥 Una jornada on també varen estar presents els testimonis de:

▪︎Amparo Cortés (Cap d’ estudis del CEIP San Vicent Ferrer Llíria) i Concha Alonso (Directora Col.legi Francisco Llopis Latorre de Llíria) pel Projecte del Teatre Inclusiu «La Tramoia».

▪︎Paquita Zaragozá (Voluntaria de Pentagrama) pel Projecte de Trencadis.

▪︎ Juan José Silvestre (Cap d’ estudis del col.legi Xiquets Orfes San Vicent Ferrer de San Antonio de Benagéber) i Chelo Faubel (Directora de CIEM Unió Musical de Llíria) pel Projecte BALCOnjAR-T.

▪︎ Samuel Pérez (Ambaixador de la JGGA en Espanya) pel Projecte Ground Golf.

▪︎Carla Palacios (Clavariessa de la Majoralia 2020-2022 dels Festers de Sant Vicent Ferrer de Llíria) pel Projecte de Detalls amb Segell Solidari.

🧩 Una vesprada on també volguerem homenajar al nostre Voluntariat que tant ens recolça i ens ajuda a créixer.

📸 I que va finalitzar amb una foto de familia de les persones assistents.

💚 Gràcies a totes les persones que vareu fer possible aquesta tercera trobada. Pel vostre suport incondicional, i la vostra estima.

Juntes em vist formar-se i créixer un projecte social, un projecte de vida, un projecte comú, perquè PENTAGRAMA ÉS DE TOTES I TOTS, sempre a l’ atenció i al servei de les persones.

💕Però sobretot INFINITES GRÀCIES per ajudar-nos a que la Salut Mental tinga el seu lloc dins de la societat ‼️

#Pentagrama

#ColaboraciosDeCor

#AmpliantFamilia

#RecolçantLaSalutMental

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Scroll al inicio