«PENTAGRAMA REB LA VISITA D´ASPANION»

(16/04/2019)

Ahir pel mati varem tindre el plaer de rebre la visita de l’ associació ASPANION , entitat de pares de xiquets i xiquetes amb càncer de la Comunitat Valenciana.
Varem poder conéixer de primera mà, la gran llavor que realitzen i ens van informar i esclarir tots els dubtes relacionats amb el càncer infantil i adolescent.
Junt a la seua directora Sonia Pache, varem vindre les seues companyes Amor Andrés i Sonia Simón que es una integrant del grup dels «Caminants», jovens que son supervivents de la malaltia i que donen el seu testimoni del que fou la seua vivència personal.
Un testimoni que ens va a emocionar per la seua calidesa humana a l’ hora de narrar el seu procés en el tractament i per la càrrega de positivisme de tota la gent que la va ajudar i rescolçar en ell. Moltes gràcies Sonia per ser tan generosa en nosaltres i fer-nos reflexionar en molts detalls del nostre dia a dia.

Sense dubte una experiència meravellosa conèixer a ASPANION i a tota la gent que fa possible eixa ajuda tan necessaria 💓

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Scroll al inicio