Xerrada de Prevenció del Suicidi amb Maria de Quesada

📒Ahir va tindre lloc al Centre Social Multiusos, la xerrada de Prevenció del Suicidi en les aules a càrrec de María de Quesada, autora del llibre «La Niña Amarilla» i presidenta de l’ associació que du el mateix nom.

👥 ️️Al voltant de 200 persones, la majoria alumnat del IES Camp de Túria i del IES Laurona de Llíria, van assistir al event per escoltar a María i participar en la taula rodona que es va realitzar sobre els relats del seu llibre.

✅ ️Aquesta xerrada marca l’ inici de les accions que des de PENTAGRAMA anem a ficar en marxa, per desenvolupar un programa preventiu de protecció de la salut mental i emocional de tot l’alumnat de primària i secundària de Llíria.

➡️ A l’ acte també van assitir l’ Alcalde de Llíria Joanma Miguel i el Regidor d’ Educació i Joventut Vicent Lis.

🔊 Tot un luxe poder escoltar a aquesta gran persona i comunicadora que ens va dotar de moltes ferramentes per saber gestionar les nostres emocions en situacions de molt de patiment.

❤️ Infinites GRÀCIES a María de Quesada, Marta, Reme i Sefi orientadores dels dos Instituts, a tot alumnat i mestres participants, a Javier Pons i a totes les persones que van fer possible aquesta xerrada, que va tindre un impacte molt positiu.

Pentagrama Salut Mental

#JuntesPodemAjudarnos

@La Niña Amarilla

Ajuntament de Llíria

IES Camp De Turia. Lliria

@IES Laurona Llíria

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Scroll al inicio